Warning: is_file() [function.is-file]: open_basedir restriction in effect. File(/wpsc/upgrades/gold_cart_files/gold_shopping_cart.php) is not within the allowed path(s): (/var/www/web132/) in /var/www/web132/web/wp-content/plugins/wp-e-commerce/wp-shopping-cart.php on line 309

Warning: is_dir() [function.is-dir]: open_basedir restriction in effect. File(/wpsc/themes) is not within the allowed path(s): (/var/www/web132/) in /var/www/web132/web/wp-content/plugins/wp-e-commerce/wp-shopping-cart.php on line 395
[Video]: LCV6 #4 Top4 – Guillem Ragull VS Marc Bertolín G1

[Video]: LCV6 #4 Top4 – Guillem Ragull VS Marc Bertolín G1

So, we’ve moved onto the semifinals! Guillem now is facing a Legacy player who came to try his luck in Vintage with his zoo deck. The video has the same features than the last one from quarterfinals: HD quality, subtitles, music, etc… Hope you guys enjoy it!

LCV6 April 2010 Top4 Guillem Ragull VS Marc Bertolín G1

Do you guys think Marc will be able to win Guillem on game 2? Stay tuned and you’ll know the answer!

7 Responses to “[Video]: LCV6 #4 Top4 – Guillem Ragull VS Marc Bertolín G1”

 • Bons vídeos, m’agrada el detall de la mà inicial potser m’ho copïi :D

  Es nota la qualitat de la càmera, els meus videos semblen grabats amb el mòvil al costat dels teus xD

 • Merci Enric :)

  Lo que no aconsegueixo fer és superposar imatges, com cartes, etc… A part, només em deixa posar un canal de text… tot s’ha de dir que faig servir l’iMovie (programa pre-instal·lat al meu Macbook).

  Alguns consells?

  ^_^

 • Sí, comprat un PC i fes servir un altre programa :D

  No en seriu, segur que per Mac hi ha programes millors que aquet que fas servir que poden fer virgueries, si et serveix jo utilitzo el Sony Vegas 7.0 però no es per Mac.

 • L’Enric m’ha tret les paraules de la boca… el Sony Vegas es perfecte per aquest tipus de coses… Amb el Final Cut Express potser ja t’apanyes que es per Mac.

  El coverage amb video que esteu fent tots dos és una canya. Felicitats!!!

 • El Sony Vegas ja l’havia catat quan encara anava amb PC. Tant aviat com tingui operatiu el Final Cut m’hi posaré amb ell. He llegit que realment va molt bé i que és ben fàcil de fer servir.

 • josep:

  Donç yo prefereixo els videos aixi com estan.
  M’agrada que nomes apareixi els noms i les comentaris que ha posat son genials. Per exemple m’agrada veure que ha escrit alguna ma inicial(les que es veien), els obectius dels spells, la cantitat de storm que porta…

  He vist videos d’aquests de la maquina del temps que tambe estan molt be que ho fan pero la veritat es que no em fa falta veure la carta tapant mitja pantalla/taula per saber quina carta es… realment prefereixo el nom. Ademes queda be el sombrejat aquest.

  La musica i haber retallat els temps en que el player es queda pensant permet que el video es fagi molt mes agradable.

  Pizzero personalment… segueix aixi! Els teus videos no tenen res que envidiar als altres de inet.

 • [Video]: LCV6 #4 Top4 – Guillem Ragull VS Marc Bertolín G1 | Team Pataners…

  Your story has been summoned to the battlefield – Trackback from MTGBattlefield…

Leave a Reply